Login for faster access to the best deals. Click here if you don't have an account.

Marketing Online

2021-09-28 16:36   Oferta Pune - Jobs   Kamëz   151 views
300 €
  • marketing-online-big-0

Location: Kamëz

Salary: 300 €


alb-i shpk

Operon dhe ofron zgjidhje bashkohore
ne fushen e marketingut online

Ne jemi ne kerkim te vazhdueshem te taleneteve te reja,
te cilet te ambjentohen me produktet dhe sherbimet e kompanise.

Ju merrni detyra, projekte dhe raste konkrete dhe i zhvilloni ato ne bashkepunim te ngushte me specialistet tane.
Orare komplet fleksibel,
sepse detyrat nuk kerkojne prezence ne zyre/subjekt,
por mund te zhvillohen edhe gjate kohes se lire
apo krahas angazhimeve te tjera, mjafton PC/Laptop/Tablet.

Mundesi per tu punesuar dhe shanse per karriere ne nje fushe me shume perspektive.

Ju jeni natyre praktike, me iniciative, komunikuese dhe bindese?
Ju shquheni per kembngulje ne realizimin dhe manaxhimin e kohes dhe detyrave?
Ju keni interes dhe afrimitet me fushen e marketingut?

Atehere, dergoni ju lutem nje profil tuajin te detajuar me titull:
Praktike / Internship me fokus marketing online
ne adresen: alb-i@web.de

Additional Details

Profesioni:
Agjent shitje
Asistence
Tipi i punes:
Part-time
Home Office Remote
Internship
gjuha:
anglisht
italisht
gjermanisht
vetem me eksperience
Yes
zona
5- Blloku