Login for faster access to the best deals. Click here if you don't have an account.

Konsulent/e klienti / tele-marketing online nga shtepia - jo call center

2021-09-11 20:07   Oferta Pune - Jobs   Tirana   167 views
250 €
  • konsulente-klienti-tele-marketing-online-nga-shtepia-jo-call-center-big-0

Location: Tirana

Salary: 250 € Negotiable


Alb-ishpk operon dhe ofron zgjidhje bashkohore ne fushen emarketingut online

Ne jemi ne kerkim te vazhdueshem te taleneteve te reja, te cilet te ambjentohen me produktet dhe sherbimet e kompanise. Ju merrni detyra, projekte dhe raste konkrete dhe i zhvilloni ato ne bashkepunim te ngushte me specialistet tane.

Puna do te kryhet nga shtepia, mjafton Telefon + PC/Laptop + Internet Shanse per karriere ne nje fushe me shume perspektive.

Ju jeni natyre praktike, me iniciative, komunikuese serioze dhe bindese?

Ju dalloheni per kembngulje ne realizimin dhe manaxhimin e kohes dhe detyrave?

Ju keni interes dhe afrimitet me fushen e marketingut?

Ju nuk keni angazhime te tjera?

Atehere, dergoni ju lutem nje profil tuajin me foto, me titull:

Konsulent/e klienti / tele-marketing (shqip) - Punesim onlinenga shtepia ne adresen alb-i@web.de

Additional Details

Profesioni:
Agjent shitje
Tipi i punes:
Part-time
gjuha:
anglisht
zona
1-Ali Demi